Android Elmeri ominaisuudet

AIS – Automatic Identification System

Oli sumua tai ei, aina on hyvä nähdä mitä saaren takaa lähestyy. Elmeri vastaanottaa AIS sanomia ja näyttää niiden perusteella lähellä olevat alukset kartalla.

 

 

android
android

Android Elmeri käyttää langatonta Bluetooth tekniikkaa AIS sanomien vastaanottoon. Kyseessä on siis aito AIS jossa nähdään vain itselle turvallisuuden kannalta tärkeät kohteet eli lähellä olevat alukset.

Meiltä voit hankkia myös Android Elmerin kanssa käytettäväksi, Bluetooth modulilla varustetun AIS vastaanottimen. Tuote AIS – vastaanotin, Bluetooth

android

Reittien hallinta

android

Reitin teko on Elmerissä todella helppoa. Napsautetaan kohtaa johon uusi reittipiste halutaan ja painetaan ’LISÄÄ’ nappia ruudun alareunassa. Reittipisteiden lisääminen olemassa olevien väliinkin onnistuu todella helposti. Musta katkoviiva näyttää koko ajan minkälaiseksi reitti muuttuisi jos ’LISÄÄ’ nappia painettaisiin.  

Palvelinyhteys – toiminnot ovat toistaiseksi kokeellisia ja edellyttävät että laitteellasi on verkkoyhteys

android

Kun tallennat tekemäsi/muokkaamasi reitin se tallentuu laitteellesi. Se tallentuu samalla myös omaan reittikansioosi palvelimella mikäli laitteellasi on tallennushetkellä verkkoyhteys.

Kun kaverillasi myös on Elmeri, voit jakaa sijaintisi ja/tai reittisi hänen kanssaan. Voitte siis nähdä toistenne sijainnin kartalla. Jos liikutte samoja etappeja, riittää että yksi tekee reitin jonka toinen sitten lataa palvelimelta. Toiminto edellyttää verkkoyhteyttä Elmeriinan palvelimeen.

android
Lue lisää Android Elmeristä tai siirry ostamaan.